Terug

“In de huidige ontwikkeling voor het verkrijgen van kennis is het noodzakelijk dat hydrauliek trainingen middels een eLearning omgeving beschikbaar zijn.”

Peter Albers, Ingenieursbureau Albers bv.

Wie zijn we

Het pakket aan E-learning modules van hydrauliektraining.nl is zorgvuldig samengesteld door Ingenieursbureau Albers bv, een onafhankelijk dienstverlenend ingenieursbureau met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerp van hydraulische systemen, het geven van hydrauliek trainingen en vele gerealiseerde projecten in de hydraulische aandrijftechniek.
Kennis overdracht is hierbij altijd een leidraad geweest bij het creëren van oplossingen.

Wat doen we

Kennis overdracht is het sleutelwoord in onze aanpak van het ontwerp van de hydrauliek training modules. Dit uiteraard op basis van de actuele stand van zaken in de hydrauliek branche. Dit houdt in dat onze training modules ook steeds zullen worden aangepast om actueel te blijven. Gepokt en gemazeld gedurende ruim 30 jaar zijn we instaat om ook die ervaringen toe te voegen.

Net als in de dienstverlening van Ingenieursbureau Albers bv is in het training aanbod de onafhankelijkheid van fabricaten zichtbaar.

Onze instructeurs

Peter Albers

Peter Albers

Christien Albers

Christien Albers

Erik Albers

Erik Albers

Peter Albers

Peter Albers, oprichter van Ingenieursbureau Albers bv en van de Hydrauliek Trainingen E-learning modules. Heeft al aan zeer veel jonge engineers hydrauliek trainingen gegeven bij de Koninklijke Marine, in het bedrijfsleven, aan de Hanze Hogeschool te Groningen en aan de TU te Delft. Is medeoprichter geweest van de Vereniging Platform Hydrauliek.

Christien Albers

Christien Albers, heeft na haar opleiding voor werktuigbouw aan de TU te Delft een aantal jaren gewerkt bij een internationaal offshore bedrijf in Monaco. Ze is nu werkzaam als Project Manager bij een zeer grote toeleverancier van offshore installaties zoals kranen en pijpleg-installaties. In haar werk heeft ze veelvuldig te maken met hydraulische systemen. Christien verzorgt alle voice-overs van de modules.

Erik Albers

Erik Albers, heeft na zijn opleiding voor naval architect aan de Hogeschool te Haarlem een aantal jaren gewerkt bij een grote jachtbouwer en op een jachtwerf te Curacao. Hij heeft inmiddels zijn eigen ontwerp en installatiebedrijf te Curacao en realiseert daar vele hydraulische aandrijfsystemen voor de scheepvaart en offshore industrie. Erik verzorgt met name de praktische instructies ten aanzien van de werking van de hydrauliek componenten.